Een drone laat tientallen zakjes gratis marihuana vallen boven Tel Aviv

Vlaamse Vrienden van Israël

Een drone wierp donderdagmiddag meer dan 100 kleine pakjes marihuana op het Rabinplein in Tel Aviv, waarvan er vele door voetgangers werden weggegrist. De twee mannen die ervan verdacht werden de drone te besturen, werden kort daarna door de politie gearresteerd wegens vermeende drugshandel.

De Groene Drones
De drone-operators maakten reclame voor hun leveringsdienst voor marihuana ‘De Groene Drones‘ (The Green Drones’, waarmee potentiële kopers verbinding kunnen maken via de Telegram-app. “Het is tijd, lieve vrienden. Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is Green Drone die gratis cannabis uit de lucht verspreidt“, las een bericht op Telegram-kanaal van de groep.

De kleine doorzichtige plastic pakketjes die uit de drone waren gevallen, waren gevuld met gratis monsters van marihuana en visitekaartjes die de bezorgdiensten promoten, met contactgegevens en de zin ‘Vrije Liefde’ (Free Love).

Volgens een verklaring van de politie werden tientallen pakketjes…

View original post 379 woorden meer