Belgische Joodse bakker lanceert Europa’s eerste in massa geproduceerde cannabisbrood

Vlaamse Vrienden van Israël

Kenners vinden in Nederland een breed scala aan producten die cannabis bevatten, waar het al lang praktisch legaal is: cannabisijslolly’s, lolly’s, chocolade en zeep zijn slechts enkele van de producten die in de Nederlandse hoofdstad te koop zijn.

Maar verwacht niet dat je het gemakkelijk zult hebben als je op zoek bent naar iets om je lunchtijd kalkoen in te bewaren. Daarvoor moet je een reis maken naar het naburige België, waar een joodse bakker op het punt staat Europa’s eerste commerciële lijn van cannabisbrood te lanceren.

Cannabread zal later in november verkrijgbaar zijn in Carrefour-supermarkten in Brussel en twee andere Belgische steden, volgens een rapport vorige maand in Vice België. Het brood is al te koop in minstens een van de vijf bakkerijen van Lowy in Brussel.

Lowy’s eigenaar Charly Lowy zei dat ongeveer 15 procent van het deeg in Cannabread is gemaakt van cannabiszaden, maar door het brood…

View original post 425 woorden meer