RTV UTRECHT : Stichting Russisch Ereveld traceert familie van gesneuvelde Sovjetsoldaat

LEUSDEN – De Stichting Russisch Ereveld in Leusden heeft de familie van een gesneuvelde Russische soldaat getraceerd. Met het opsporen van de kleinkinderen van Pavel Ivanovitsj Bazanov staat het aantal gesloten dossiers nu op 208….

Lees het volledige bericht : RTVUTRECHT

Gerelateerd :

Op Kerstavond, maandag 24 december, plaatsen we in samenwerking met begraafplaats Rusthof voor het eerst kaarsjes op de graven op het Russisch Ereveld. U bent om 16:30 uur van harte welkom om ons te helpen of te komen kijken. Na afloop komen we samen op het voorplein van Rusthof, met warme chocolademelk, koffie, thee, onder begeleiding van een kerstkoor…”

Lees meer : Stichting Russisch Ereveld

Het verhaal van een onwankelbaare liefde : Galina’s laatste wens

 

HOME