Amersfoort : Kaarsjes op de graven

Op Kerstavond, zondag 24 december, plaatsen we in samenwerking met begraafplaats Rusthof voor het eerst kaarsjes op de graven op het Russisch Ereveld. U bent om 16:30 uur van harte welkom om ons te helpen of te komen kijken. Na afloop komen we samen op het voorplein van Rusthof, met warme chocolademelk, koffie, thee, onder begeleiding van een kerstkoor….

Lees verder : Stichting Russisch ereveld

UITNODIGING :

865 kaarsjes verlichten Russisch Ereveld op Kerstavond

Het bestuur van de Stichting Russisch Ereveld nodigt u van harte uit voor Kerstavond. Voor het eerst steken we kort na zonsondergang 865 kaarsjes aan, zodat alle graven op het Ereveld aan het donker onttrokken worden. Uw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken!

Kerstmis is van oudsher een symbool van licht. Vlak voordat we met onze vrienden en familie het kerstfeest induiken, willen we op het Ereveld de kracht van licht laten zien. De kaarsjes worden daarom op zondag 24 december vanaf 16.30 uur geplaatst (Dodeweg 31, Leusden). (Wij zorgen voor de kaarsjes!)

Na afloop komen we bijeen op het voorplein van begraafplaats Rusthof. Daar worden zoals elk jaar warme drankjes geschonken, terwijl een koor sfeervolle liederen zingt en iedereen een kerstbal met een boodschap of wens in een herdenkingsboom kan hangen.

Iedereen is van harte welkom om te helpen (ook voor het opruimen op 27 december vanaf 10.00 uur zoeken we hulp). Aanmelden graag hier.

Het project is mede mogelijk gemaakt door onze partner Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort….

https://russisch-ereveld.nl/

Gerelateerd : Galina’s laatste wens

HOME