TROUW : Moslims vinden Vlaams slachtverbod prima, joden niet

Robin de Wever

In navolging van Zwitserland en een paar Scandinavische landen gaat nu ook Vlaanderen over tot het verbieden van onverdoofde slacht. Moslims en joden die schapen ritueel slachten, mogen dat vanaf 2019 alleen nog doen als ze het dier verdoven. Onacceptabel, vinden joodse organisaties……..

Lees verder : TROUW

Gerelateerd :

Dossier slachten: Joodse Gemeenschap wil “voorstel in alle rust doornemen”

Pinkhas Kornfeld, de voorzitter van de Europese raad voor Koosjer Slachten (European Sjechita Board) zegt tegen Joods Actueel dat zijn organisatie het voorstel over onverdoofd slachten, zoals woensdagochtend in het parlement voorgesteld “nu in alle rust wenst te bestuderen” vooraleer ze hierover communiceert……

Meer : JOODSACTUEL

Kosjer, wat is het? – NIK – Nederlands Israëlitisch Kerkgenootschap

HOME